10 tipov na vianočný darček pre muža

Redakcia | rubrika: Článok | 5. 12. 2018
Muži sú vždy tvrdým orieškom pre výber ideálneho a vhodného darčeka. Napríklad v takej elektronike sa vyznajú viac ako ženy, preto je výber takéhoto druhu darčeka pre ženu takmer nemožný. Tu je 10 tipov, ktoré môžu pomôcť.
10 tipov na vianočný darček pre muža

Zdroj: Shutterstock

Zamerali sme sa na tovar, ktorý je dostupný najmä na internete. Porovnali sme najpredávanejšie produkty pre pánov na najväčších slovenských e-shopoch. Nechajte sa inšpirovať a nakúpte vianočné darčeky s prehľadom.

 

1. Holiaci strojček

Absolútna klasika. Holenie patrí k najneobľúbenejším činnostiam každého muža. A preto im to holiace strojčeky uľahčia a urýchlia. Na internete nájdete celú škálu holiacich strojčekov. Vyberajte najmä značky, ktoré poznáte, ceny sa pohybujú od 30 do 450 eur.

2. Outdoorová kamera

Outdoorové kamery sú veľkým hitom posledných rokov. Sú venované milovníkom adrenalínových športov, ale dajú sa napríklad použiť aj na fotenie úchvatných fotografií z dovolenky, milovníkov rýchlej jazdy určite poteší aj možnosť pripevniť takúto kameru na auto. Tu je rozhodujúca najmä kvalita. Najznámejšou kamerou je GoPro, ceny sa pohybujú od 200 do 500 eur.

3. Parfum pre muža

Paradoxom je, že muži sa častejšie voňajú ako ženy. Výhodou nakupovania tohto darčeku je, že ho môžete kúpiť omnoho lacnejšie na internete ako v kamennej predajni. Ale pozor na falošné voňavky. Nakupujte len z overených e-shopov. Ceny kvalitnejších voňaviek sa pohybujú od 30 eur vyššie.

4. Fitnes náradie či doplnky

Frázy ako "od Nového roka začnem cvičiť" alebo "Od zajtra cvičím" poznáme všetci. Ak ale váš partner či známy má obľubu v cvičení, kúpte mu nejaké užitočné fitnes náradie či doplnok stravy. Tento darček je veľmi praktický a cenovo nie príliš náročný. Napríklad švihadlo alebo fitnes gumu kúpite už od pár eur.

Tip: 10 tipov na vianočný darček pre ženu

5. Čítačka na elektronické knihy alebo tablet

Muži sú vo väčšine prípadov technicky zdatnejší ako ženy, a ak ešte doma nedisponujú takou hračkou ako je elektronická čítačka knižiek alebo tablet, ich srdce určite zaplesá. Je to nákladnejší darček, no vydrží roky a je príjemným spoločníkom na cesty, dovolenky či len tak "na doma". Šikovný a rýchly tablet alebo čítačku kúpite už od 99 eur.

6. Virtuálna realita

Svet technológii opäť pokročil o kúsok ďalej. Najnovšie si môžete nasadiť špeciálne 3D okuliare a vo virtuálnej realite objaviť nový svet. Týmto darčekom posuniete sledovanie filmov a hranie hier na novú úroveň. Okuliare pre virtuálnu realitu kúpite tiež od 99 eur.

7. Elektrický dron

Hitom posledných rokov pre mužov všeobecne je aj táto hračka. Revolučný malý elektrický vrtuľník, ktorý možno ovládať diaľkovo a zaletíte s ním pokojne aj 500 metrov. Navyše, pritom všetkom robí nádherné širokouhlé videá. Hodnotný darček s cenovkou od 400 eur.

8. Smartfón

Venovať mobil alebo smartfón je dnes už takou klasikou. Pred Vianocami sa to len tak hemží ponukami od operátorov a e-shopov. Vyberajte s rozumom a kvôli smartfónu sa príliš nezadlžujte. V tejto kategórii suverénne vedie Apple iPhone s cenovkou od 400 eur.

9. Externý disk

Skvelá pomôcka pre všetkých, ktorí majú v počítači množstvo fotografií, hudby, filmov či videí a chcú si byť istí, že budú uschované na bezpečnom mieste, zálohované a kedykoľvek k dispozícii. Externý disk ocení každý, ceny tých lepších začínajú na hodnote 50 eur.

10. Vinotéka

Ako môže mať muž svoju vlastnú vinotéku? Takto jednoducho. Dnes už kúpite aj malú elektrickú vinotéku, ktorá funguje ako klasická chladnička, len má šikovné rozmery a nespotrebuje toľko elektrickej energie. Skvelý darček pre milovníkov vína. Cena od 100 eur.

Anketa

Tešíte sa už na Vianoce?

Redakcia

Autor článku Redakcia

Internetový denník Peniaze.sk momentálne patrí medzi najnavštevovanejšie ekonomické weby. Svojim užívateľom ponúka články z rôznych oblastí osobných financií, praktické rady, komentáre, užitočné kalkulačky, politické témy,... Ďalšie články autora.

Experti na granty a dotácie

Viac informácii

Získajte neobmedzený prístup do najväčšej databázy grantov a dotácií na Slovensku. Nájdite ten správny grant pre vašu firmu.

Daňové priznanie online

Kompletné daňové priznanie online za 15 minút a 19,90 eur.

DníHodínMinútSekúnd

Pokiaľ chcete riešiť dane po stare, máme pre vás chytré formuláre.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

+2
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Toto ste už čítali?

Služby katastra budú drahšie: Čo sa oplatí stihnúť do apríla?

28. 3. 2024 | Marek Mittaš

Služby katastra budú drahšie: Čo sa oplatí stihnúť do apríla?

Minulý rok vláda informovala o tom, že v štátnom rozpočte chýbajú peniaze. Tento problém vyriešila tzv. konsolidačným balíčkom, ktorého súčasťou boli rôzne zmeny. Niektoré z nich začali... celý článok

Najbohatší ľudia v roku 2023

21. 3. 2024 | Marek Mittaš

Najbohatší ľudia v roku 2023

Rebríček najbohatších ľudí za rok 2023 príliš neprekvapil. Prvú desiatku obsadili stálice ako Elon Musk, Jeff Bezos či Warren Buffett, pričom úplne prvé miesto si uchmatol Francúz Bernard... celý článok

Žijeme na dlh: Ako je svet zadlžený a aké sú riešenia?

7. 3. 2024 | Marek Mittaš

Žijeme na dlh: Ako je svet zadlžený a aké sú riešenia?

Keď hovoríme o dlhoch, obvykle spomíname ten, ktorý má naša krajina. Pravdou však je, že nie sme jediní, ktorí musia niečo splácať. V skutočnosti je celý svet zadlžený, pričom suma... celý článok

Dobré správy na začiatok roka: Slováci sú bohatší. Kde leží najviac peňazí?

17. 1. 2024 | Redakcia

Dobré správy na začiatok roka: Slováci sú bohatší. Kde leží najviac peňazí?

Podľa najnovších štatistík sa majetok Slovákov zvýšil až trojnásobne, napriek tomu, že patríme medzi investične konzervatívne krajiny. Kde sa nachádza väčšina našich úspor a aké chyby... celý článok

Čo sa všetko mení v roku 2024 pre bežných ľudí?

10. 1. 2024 | Redakcia

Čo sa všetko mení v roku 2024 pre bežných ľudí?

S príchodom nového roka zvyčajne prichádza viacero noviniek spojených s minimálnou mzdou, daňami a rôznymi dávkami. Ako bude vyzerať rok 2024 v číslach a čo všetko sa zmení? Pripravili... celý článok