Reklama
Piatok 30. júl 2010. | Nastaviť ako domovskú stránku

Diskusia k téme

Uzatvorili ste už nejakú zmluvu s finančným poradcom?Boli ste spokojní?

Popri slušných finančných poradcoch sú i dealeri, sprostredkovatelia sledujú výhradne svoj provizný záujem.Uzatvorili ste už nejakú zmluvu s finančným poradcom?Boli ste spokojní s jeho prístupom a službami?Podeľte sa o vaše skúsenosti.

Zadanie príspevku

Opíšte prosím kontrolný text
Počet príspevkov : 21
Veľkosť textu: normální větší velké Iba nadpisy

PSS

(Aja , 5.4.2010 18:00)
Odpovedať

Mám skúsenosť, že keď prídem na obchodné miesto stavebnej sporiteľne niečo meniť, alebo zrušiť stavebné, tak hneď mi začínajú núkať niečo nové a aké výhodné zmeny by sa dali spraviť s tým mojím stavebným. Ja si nechám všetko vysvetliť a vždy si vyberiem pre seba to, čo je pre mňa výhodné a ostatné odmietnem. Niekedy je však veľmi ťažko poradcov presvedčiť, že o to, čo mi ponúkajú nemám záujem a že je to pre mňa nevýhodné. Oni vidia len svoj obchod a svoje provízie. To ich ženie dopredu a niekedy idú, ako sa povie, "cez mŕtvoly". Pravda však je, že iba oni môžu prežiť v tejto profesii. Pracovala som tiež v banke, tak viem o čom rozprávam. Nesmiete sa dať hneď ukecať, lebo každá banka a každý poradca ide za svojim ziskom a vy ste až druhoradí, aj keď vás presviedčajú o opaku. Je to veľmi dobrý biznis, pre toho kto má na to povahu. Viete to je tak, vyhodíte ich cez dvere a oni vám vlezú naspäť oknom.

Finančné poradenstvo

(IRNI , 12.2.2010 22:10)
Odpovedať

Každý finančný poradca je len človek.Dôležitý je úmysel.Poznám aj takých aj takých.Sledujem však z čoho vychádza a na základe čoho mi vysvetluje.Samozrejme, že každý chce aj zarobiť.Veď kto z nás by robil prácu úplne zadarmo???Ja však rozhodujem, či to čo navrhuje aj zrealizujem, pretože sú to moje peniaze.A potom držím sa hesla:dôveruj, ale preveruj.Mám však jednú poradkyňu s ktorou preverujeme spoločne to, čo navrhla a vždy mi dáva čas a slobodu, aby som sa rozhodla a preto si ju vážim.Všetkým Vám prajem, aby ste ju spoznali.

Finančný poradca

(IRNI , 12.2.2010 21:57)
Odpovedať

Skúsenostis finančnými poradcami

ach

(luky , 14.12.2009 16:58)
Odpovedať

dal som sa dokopy z holkou po mesiaci chodenia mi zacala rozpravat rozpravky otom ako v buducnosti sa budem mat dobre.bomba bola to ze plus k poistke mi vybavila zivotne premium ucet kde si mozem dat peniaze lebo rocne tam mam 5percenty urok:-)a ze mam tam dat co najviac..ani by ma nenapadlo ze si bude namne zarabat a do oci sa tvarit akoby nic a ako ma miluje.hladam na nete vsade mozne no nemozem najt to co by ma zaujimalo.kolko tak moze dostat finacny poradca penazi zato ze uzatvori z klientom zmluvu..150euro?300 euro..kolko?hm...dostava peniaze zato ze uzatvori zmluvu a to je vsetko.ci keby si ja ukladam co anjviac peniazi apaltim si poistku co najdchsie ona by stoho len profitovala..ja neviem.alianze mi povedala ze ta finacna poradkina mi urobila zmulu akurat tak vyhodnu len prenu a to velmi dobre..som sokovany ako som naletel

Re: ach

(radoslava21 , 10.2.2010 16:35)
Odpovedať

výška jej odmeny je podla toho kolko ročne platíš do poistky a dávaš na ten účet ale odvíja sa to aj od počtu rokov. jej odmena sa pohybuje aj podla toho v akej spoločnosti priatelka pracuje. ak si všek myslíš že zmluva je zlá tak ju zruš alebo sa poraď s niekým nestranným ....

(Desana , 18.1.2010 12:28)
Odpovedať

Keď nie si spokojný a máš naozaj podozrenie, že si naletel, alebo to sám nechceš - tak tie zmluvy zruš... Hlavne, keď je to čerstvé. Lepšie skôr ako potom, keď tam budeš mať väčšiu sumu vloženú... Po mojich skúsenostiach sa mi nevrátila ani polovica z môjho vkladu. Hlavne si zisti, čo to obnáša. Človek sa učí stále! Prajem veľa šťastia.

(Zuzana , 21.12.2009 11:45)
Odpovedať

No tak to si teda dopadol! Ale oni vedia ako na ľudí...podľa mňa ide všetkým len o svoj vlastný zárobok a nie o to, aby poradili ľuďom, ktorí sa v tom až tak neorientujú. Ale aby ťa takto oklamala vlastná frajerka, to je teda vážne drsné.

Re: Re: ach

(radoslava21 , 10.2.2010 16:37)
Odpovedať

asi máš zle skúsenosti keď takto reaguješ.... ale môžem ťa upozorniť že nie všetkým ide len o zisk , poznám jednu spoločnosť kde ked urobíš pre klienta nevýhodnú zmluvu tak máš okamžitee vyhadzov ....ale je to samozrejme aj na človeku

Skúsenosti

(Desana , 26.10.2009 08:52)
Odpovedať

Dobrý deň, aj ja mám veľmi zlé skúsenosti s finančným poradenstvom (OVB). Z rozprávania a skúseností z môjho blízkeho okolia som na finančných poradcov(OVB) nepočula nič dobré. A predsa som naletela aj ja a to len preto, lebo to bol blízky známy. "A tomu predsa veriť môžem". Okrem toho, že mi to zobralo 10 rokov zo života, dni plné stresu, tak som stratila aj blízkeho človeka, ktorému už neviem veriť, neviem sa na neho spoľahnúť. A preto neodporúčam nikomu tieto služby využívať, radšej si nájsť čas a obehať všetky banky, či poisťovne. Sú tam všade milí a ochotní ľudia, ktorí vám povedia, čo najlepšie môžu ponúknuť a vy si nakoniec vyberiete najlepšie z najlepšieho. A už vôbec nie je pravda, že nepovedia negatíva, ktoré sa týkajú daného produktu. Napokon sa dajú veľmi rýchlo zistiť základné informácie aj cez internet.

Re: Skúsenosti

(radoslava21 , 10.2.2010 16:43)
Odpovedať

nesúhlasím s tebou ale na základe tvojej skúsenosti ta chápem. dievčata v bankách a poisťovniach sú síce mile ale tiež ti neporadia čo najlepšie lebo musia plniť plány a predavť produkty z ktorých amju najväčší zisk.... najlepšie je podla mna vyhladať si profesionálneho nezávisleo finančného poradcu, kt. pozná tvoju finančnú situáciu, pozná tvoje potreby a ciele dôkladne s tebou spraví finančnú analýzu , ale u nás na slovensku takým ludom neveria pretože už im kazia meno tzv. poisťováci, kt. si hovoria finančný poradcovia (alebo zadrbovači :)

Re: Re: Skúsenosti

( 18.3.2010 10:02)
Odpovedať

....radšej si nájsť čas a obehať všetky banky, či poisťovne. Sú tam všade milí a ochotní ľudia, ktorí vám povedia, čo najlepšie môžu ponúknuť a vy si nakoniec vyberiete najlepšie z najlepšieho.Ja som napísala toto, možno to nebolo pochopené... Nebolo to sústredené len na jednu banku...
Predchádzajúca
1 2

Posielanie príspevkov

Chcem si nechať posielať príspevky diskusií na e-mail
Opíšte prosím kontrolný text

Zoznam všetkých diskusií

Daňové priznanie, ktoré počíta samé!

SZČO  Daňové priznanie - typ B
Zamestnanec  Daňové priznanie - typ A