Reklama
Štvrtok 17. máj 2012. | Nastaviť ako domovskú stránku

Diskusia k téme

Uzatvorili ste už nejakú zmluvu s finančným poradcom?Boli ste spokojní?

Popri slušných finančných poradcoch sú i dealeri, sprostredkovatelia sledujú výhradne svoj provizný záujem.Uzatvorili ste už nejakú zmluvu s finančným poradcom?Boli ste spokojní s jeho prístupom a službami?Podeľte sa o vaše skúsenosti.

Zadanie príspevku

Počet príspevkov : 40
Veľkosť textu: normální větší velké Iba nadpisy

len profesional

(dominika starenkova , 12.4.2012 09:39)
Odpovedať

ja som v kontakte len s odbornikmi uznavanymi nielen na slovensku ale aj v europe a nemozem na nich pol kriveho slova povedat,NIKDY som im NEPLATILA za ich sluzby a vzdy to aj odmietaju,stale mi ponuknu najvhodnejsie riesenia pre mna,som s nimi uplne spokojna lebo su nestranni a usetrili mi uz mnoho penazi, skuste 0911 02 11 88

Dokedy bude radit sústružník ....a iní vo finančnej oblasti..

( 12.3.2012 07:24)
Odpovedať

Finančné poradenstvo,, alebo sprostredkovanie, je veľmi dobrý nápad..-ale používajú, alebo zneužívajú ho niektorí, len na tvrdý biznis, a aj to by nebolo také zlé..ale najhoršie na tom je to že to robí hoci kto..a to doslova, bez dúležitej určitej kvalifikácie a odbornosti, či praxe, a tým dehonestuje túto prácu, ktorá je naozaj potrebná, lebo v dnešnej dobe nie všetci majú čas, alebo ochotu tráviť dni na nete..aby si zohnali info. ,ktorému aj tak možno neporozumie...nie všetci môžeme byť finančníci..najmä na trocha vyššej úrovni...verím, že to zasa porieši čas a trh, ale do tej doby budú títo tzv. poradcovie znevažovať prácu tých druhých poradcov, ktorích práca baví, a chcú dať klientovi tú najlepšiu radu..-no ak sa robí nábor, a slubuje sa len zisk a lamborgino..tak aký šudia to budú robiť...

Dajte si poradiť?!

(Gapo , 16.2.2012 20:21)
Odpovedať

Moje skúsenosti s FP sú také, že každý s ktorým som prišiel do styku robil iba pre svoje blaho. Mňa skúsenosť s nimi stála nemalé peniaze. Teraz ak ma nejaký osloví, tak ho slušne pošlem hľadať si inú obeť. Ďakujem pekne.

Dajte si poradiť

(finančný zradca , 31.12.2011 18:59)
Odpovedať

To, že ste si s finančným poradcom posedeli v príjemnej atmosfére ešte neznamená, že vám dobre poradil. Všetci vás presviedčajú, že majú pre vás to najlepšie na trhu. V skutočnosti ponúkajú to, čo zazmluvní s bankami a poisťovňami ich centrála a momentálne to možno dobre vyzerá. Hlavne čo sa týka investícií, tak čítajú z krištáľovej gule. Sám som uzavrel investičné poistenie na 10 rokov(vyhodnotený top produkt r. 2002 ) – investičný horizont 5 a viac rokov. Hodnota mojich podielov je teraz asi 18 % z „predpokladaného výnosu“ po 10 rokoch. Nie som naivný, viem že existuje riziko, ale seknúť sa o cca 80 % ? S výnimkou toho, že som poistený lepšie by som spravil, keby som každý mesiac kúpil demižón slivovice – nie je to také sofistikované, ale niekoľkoročná slivovica sa dá predať so slušným výnosom. Provízia pre finančného poradcu ide z prvých vašich splátok. Makléri, poisťovne, banky, správcovia podielových fondov majú svoje vstupné a výstupné poplatky a provízie. Vy to všetko platíte a okrem toho nesiete všetko riziko. Žiadne poučky už neplatia. Čo bude s finančným trhom za rok, dva ...päť nevedia ani „ekonómovia – odborníci“, nieto nejaký Jožko z HornejDolnej v maturitnom obleku, ktorý vám bude s kľudom vykladať graf vašich odhadovaných výnosov za desať rokov .

Re: Dajte si poradiť

(milan , 10.1.2012 16:54)
Odpovedať

Ak môžem reagovať, to že Vám niekto uzatvoril investičné životné poistenie je samo o sebe nezmysel, keď uzatvárate takýto druh poistenia malo by to byť do 65 s možnosťou kedykoľvek vybrať peniaze aj bez zrušenia zmluvy, pozor treba dávať aj na poplatky, väčšina poisťovní ich má po celú dobu poistenia. A osobne, určite by som teraz neinvestoval do akcií.

Re: Re: Dajte si poradiť

( 9.2.2012 01:51)
Odpovedať

si ty ale hlupáčik slovenský za pecom sediaci

Re: Re: Re: Dajte si poradiť

( 20.2.2012 09:49)
Odpovedať

to patrilo mne?

spokojný klient

(allio , 29.12.2011 16:11)
Odpovedať

Moja skúsenosť je pozitívna s FP.Mám peniaze uložené v dobrej spoločnosti a sú mimo dosah našich skorumpovaných politikov a našich zákonov.

u nás sú len podvodníci

(amidol , 17.12.2011 16:40)
Odpovedať

ľudia peniaze nedávajte akože zhodnocovať komukoľvek na Slovensku, všetko sú to podvodníci banky ,poisťovne , nebanky ak im dáte peniaze máte malú šancu aby vám reálne vrátili viac ako ste vložili aj ja som sa popálil a prišiel o všetko a banda skorumpovaných úradníkov NBS na čele z ich odborníkom guvernérom sa na to pozerá a vôbec nechráni malých vkladateľov pred podvodníkmi na finančnom trhu aj ked je to ich povinnosť zo zákona. pán guvernér NBS aspoň sa hanbite za to ako vašov nečinnosťov prišli tisíce ľudí o peniaze napr.v PDSI, ani raz za 10 rokov činnosti PDSI NBS neupozornila vkladateľov o nebezpečí, ved prečo ked tam mal peniaze aj bývalí guvernér Tkáč . teraz veľavážený predseda Matice Slovenskej, ktorý si založil kariéru na obvinení p Markuša a jeho znemožnení pred matičiarmi . FUJ!!!!!!

NIKDY VIAC BANKA!!!

(Jozef , 1.12.2011 10:38)
Odpovedať

MAL SOM PORADCU V PP BANKE KTORY MA PRIPRAVIL SVOJOU "RADOU" O 4000USD!! KED SOM SA STAZOVAL V BANKE POVEDALI ZE ON POSTUPOVAL SPRAVNE..BANKOVY OMBUDSMAN SA ANI NENAMAHAL ODPOVEDAT NA MOJU PISOMNU STAZNOST!!!TAKZE MOJ NAZOR?? JE TO BANDA SPINAVA KTORA ZIJE Z NASICH USPOR!! BANKA NIKDY VIAC!!
Predchádzajúca
1 2 3 4

Posielanie príspevkov

Chcem si nechať posielať príspevky diskusií na e-mail
Opíšte prosím kontrolný text

Zoznam všetkých diskusií

Daňové priznanie, ktoré počíta samé!

SZČO  Daňové priznanie - typ B
Zamestnanec  Daňové priznanie - typ A