Streda 8. september 2010. |
Nastaviť ako domovskú stránku
Zadanie príspevku
mam zle skusenosti dodali sme mu vsetky potrebne podklady na vybavenie pozicky v predstihu nakolko syn pracuje v anglicku a ked prisiel akoze len podpisat odpoved bola mas prist o1 tyzden ako keby bol len tu
Áno,uzatvorila som s Asset manažment SLSP a som veľmi sklamaná.Myslela som si ,že so mnou bude komunikovať ,ale nestalo sa tak.Vložila som 150.tis,a teraz je tam iba neecelých 76.tis./sú to akcie Property/kde ma informovali,že banka investovala do nehnuteľnosti v Amerike,a nakoľko je kríza,tak akcie výrazne klesli.Pani poradkyňa bola so mnou v styku iba raz pri uzatvorení zmluvy.Ja naivná som sa domnievala,že to funguje tak, že ma bude informovať,alebo mi poradí,kedy mám akcie predať.ak by to bola urobila,pred krachom ,tak by som bola ja niečo zarobila.oni Vás iba lákajú ,aby ste ivestovali,veď z toho majú profit a potom sa staraj čleveče o seba sám.Č mi teraz poradíte?
Súhlasím s tebou že poradkyňa sa mala ozvať, no z môjho pohladu poklesli všetky akciové trhy o 50 až 60 percent a preto taký stav ako vidíš , všetko potrebuje oživiť a tak radím vydržať aj ked to bude niekoľko rokou aby sa to vrátilo do pôvodného stavu a možno aj lepšieho ale výber by bola strata. Ešte jedna možnosť by bolo prejednať možnosť presunu do iného akciového fondu s rozložením rizika.
Je pravda, že oni sa zaujímajú len o to, aby mali z toho profit a nás bežných ľudi " nalákali " na hocičo. Česť výnimkám, je však iba málo poradcov, ktorí nemyslia na to, aby splnili svoj plán za každú cenu a ľuďom poradia produkt, ktorý je skutočne na mieru.
Mám svojho dlhoročného poradcu v banke, s ktorým v nepravidelných intervaloch uzatváram nové, pre mňa výhodné produkty. Som spokojná, myslím si, že je dobré mať svojho stáleho poradcu, ktorého ponukám dôverujem.
Ja bankárom moc neverím. Ide im viac o predaj produktov ako o to, aby robili pre klienta to najlepšie.
Mám známu, ktorej dlhoročná "kamarátka" ponúkla uzatvoriť životnú poistku. V rámci dôvery prebehlo všetko hladko, no s výsledkom, že známa nakoniec dostala zmluvu, ktorá bola takmer prázdna. Bola na nej len suma, ktorú bude musieť mesačne platiť a pár vyplnených políčok. Na odporúčanie známa okamžite túto zmluvu zrušila a začala sa riadiť heslom Dôveruj, ale preveruj
Tak som rada, že nie som sama, ktorá naletela blízkemu známemu. Ale veď učíme sa na vlastných chybách... Prajem veľa šťastia do budúceho života...
Finančný poradca? prosím už nie. Najskôr som si myslela, že mi skutočne poradí, dokonca ma tak presvedčil, že som podpísala všetky možné poistenia čo mi dal a potom keď som sa vkľude na ne pozrela, tak som ich všetky do dvoch mesiacov radšej porušila.
čo bolo príčinou zrušenia? Všetko má konkrétne dôvody.