Reklama
Piatok 3. september 2010. | Nastaviť ako domovskú stránku

Diskusia k téme

Aké máte skúsenosti s vybavovaním pôžičky?

Vybaviť pôžičku si vyžaduje istú dávku trpezlivosti, obvykle je potrebné priniesť množstvo dokladov a čas vybavenia často trvá dlhšie, než banky uvádzajú. Mate aj vy takéto skúsenosti s vybavovaním pôžičky, alebo práve naopak ste žiadané prostriedky získali rýchlo. Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti.

Zadanie príspevku

Opíšte prosím kontrolný text
Počet príspevkov : 7
Veľkosť textu: normální větší velké Iba nadpisy

pôžička, no problem

(Milan , 13.11.2009 11:10)
Odpovedať

S pôžičkou som zatiaľ nemal problém vždy bolo všetko načas ale to je asi preto že sa všetci enormne snažili. Samozrejme je tam veľa dokladov z veľa inštitúcii kde je určitá byrokracia a tiež záleží od banky každá vyžaduje ine veci.

pôžička a pocity pri jej žiadaní

(Marika , 6.11.2009 19:27)
Odpovedať

budem stručná.....S T R A Š N É , keď si chce požičať podnikateľ ktorý podniká tretí rok potrebuje strašnú haldu papierov a to nie je isté že mu ju poskytnú , ba čo viac ani mi neposkytli.Ale keď meškám na ďaňové alebo do zdravotnej tak sa vyhrážajú kadečím , tento rok mi z brutálneho nedoplatku do zdravotnej vyšiel dokonca preplatok , je to len byrokracia a urády okrádajú podnikateľov o peniaze aby ich šupli nezamestnaným Rómom......

Re: pôžička a pocity pri jej žiadaní

(Jano , 30.1.2010 18:32)
Odpovedať

Ak je to také strašné skúste sa ozvať na JBabka@zoznam.sk možno nájdeme riešenie.

pomoc

(evita , 11.10.2009 18:57)
Odpovedať

Poradí mi niekto, ako mám postupovať pri vybavovaní pôžičky???

Re: pomoc

(Jano , 30.1.2010 18:34)
Odpovedať

Skuste sa ozvať na JBabka@zoznam.sk skúsime s tým niečo urobiť

Bez problémov

(Martin , 4.10.2009 15:39)
Odpovedať

Pôžičku som vo svojej banke dostal viac-menej bez problémov, pretože tam mám založený účet už niekoľko rokov

Re: Bez problémov

(Maja , 21.12.2009 11:48)
Odpovedať

Pripájam sa, ja som s pôžičkou ani v čase krízy nemala problém, keďže som v rovnakej už asi desať rokov. No ale ak by banky bezhlavo poskytovali úvery kadekomu, tak by sme mohli dopadnuť ako Američania, buďme radi, že naše banky si klienta dôkladne preveria predtým, ako mu pôžičku poskytnú.

Posielanie príspevkov

Chcem si nechať posielať príspevky diskusií na e-mail
Opíšte prosím kontrolný text

Zoznam všetkých diskusií

Daňové priznanie, ktoré počíta samé!

SZČO  Daňové priznanie - typ B
Zamestnanec  Daňové priznanie - typ A