Reklama
Piatok 30. júl 2010. | Nastaviť ako domovskú stránku

Diskusia k téme

Aké sú bankové poplatky?

Na Slovenskom bankovom trhu operuje mnoho bánk, ktoré ponúkajú najrôznejšie produkty. Banky sa odlišujú ale aj najrôznejšou výškou poplatkou. Viete za čo platíte? Máte prehľad koľko, ktorá banková služba stojí? Ak nie, čím si myslíte, že je to spôsobené?

Zadanie príspevku

Opíšte prosím kontrolný text
Počet príspevkov : 6
Veľkosť textu: normální větší velké Iba nadpisy

bankové poplatky

(Alžbeta , 9.10.2009 15:42)
Odpovedať

V poslednej dobe sa neuveritelne zvýšili.Mám senior účet v SLSP a z hrôzou som zistila,že poplatok za vedenie účtu sa zvýšil o 200% t.j z 10.-Sk 0,33.-eur na 30.-Sk 1 euro mesačne.Nevedie odkiaľ zobrať financie,tak siahajú aj na dôchodcov.Je to podľa mňa nehorázne.Platíme za všetko,a to má bzť podľa nich zvýhodnený účet pre seniorov.Som nahnevaná a asi zmením banku.

Internetbanking - no super

(Peter , 9.3.2009 17:57)
Odpovedať

Privytal bi som prichod dalsej internetovej banky nazi cez net /ineternet banking/ tak skutocne si mozu dovolit mesacny poplatok na urovni 0 EUR

Internetbanking - no super

(Peter , 9.3.2009 17:55)
Odpovedať

Privýtal bi som príchod dalšej internetovej banky na Slovensko. Kedže nemajú kamenné banky, nemajú velký personál a všetbo beží cez net /ineternet banking/ tak skutočne si môžu dovoliť mesačný poplatok na úrovni 0 EUR

banky mlžia

(Martin , 27.10.2008 12:48)
Odpovedať

Tak to ja zas mam ucet vo VUB a som s nimi celkom spokojny, ale kolko co stoji a ci sa menia poplatky nesledujem. Aj tak si myslim, ze je to jedno, banky si konkuruju a v konečnom dôsledku to vyjde na rovnako.

Kde je ING?

(Maria , 26.10.2008 10:17)
Odpovedať

V prehlade bankovych poplatkov mi nejak chyba ING konto. Poplatky ziadne, urok 3.5%, moznost zadarmo prevadzat na 3 ucty a mnoho dalsieho. viac asi na www.ingkonto.sk ja som si to zeregistrovala cez internet.

Re: Kde je ING?

(Jan , 6.11.2008 14:08)
Odpovedať

No neviem, trochu sa mi to zda podozrive. Všetko zadarmo, v tom bude nejaký fígeľ.

Posielanie príspevkov

Chcem si nechať posielať príspevky diskusií na e-mail
Opíšte prosím kontrolný text

Zoznam všetkých diskusií

Daňové priznanie, ktoré počíta samé!

SZČO  Daňové priznanie - typ B
Zamestnanec  Daňové priznanie - typ A