10 tipov na vianočný darček pre ženu

Redakcia | rubrika: Článok | 3. 12. 2018
Ako vybrať ten najlepší darček pre ženu? Ideálne tak, že spojíte krásu s praktickosťou. Tu je 10 tipov, ktoré môžu pomôcť.
10 tipov na vianočný darček pre ženu

Zdroj: Shutterstock

Zamerali sme sa na tovar, ktorý je dostupný najmä na internete. Porovnali sme najpredávanejšie produkty pre dámy na najväčších slovenských e-shopoch. Nechajte sa inšpirovať a nakúpte vianočné darčeky s prehľadom.

 

1. Parfum pre dámu

Parfum je dnes neodmysliteľnou súčasťou každej ženy. Vôní je toľko, že vybrať tú správnu môže byť skutočne náročné. Vyberajte teda podľa preferencii partnerky a inšpirujte sa jej predošlými vôňami. Výhodou nakupovania tohto darčeku je, že ho môžete kúpiť omnoho lacnejšie na internete ako v kamennej predajni. Ale pozor na nepravé voňavky. Nakupujte len z overených e-shopov. Ceny kvalitnejších voňaviek sa pohybujú od 30 eur vyššie.

2. Starostlivosť o vlasy

Vlasy sú korunou každej ženy a preto na ne každá žena nedá dopustiť. Či už to bude žehlička na vlasy alebo niečo z vlasovej kozmetiky, s týmto darčekom u žien určite zabodujete. Dobrú žehličku na vlasy kúpite v e-shopoch od 40 eur, starostlivosť v podobe kozmetiky vyjde na desiatky eur v závislosti od značky.

3. Espresso

Dať si ráno lahodnú kávu z vlastného kávovaru je dnes veľmi obľúbené. Aj preto je espresso jeden z najpredávanejších darčekov vôbec. Šikovný a kvalitný kávovar kúpite už od 40 eur, ak chcete profesionálny prístroj, ktorý kávu namelie a je schopný sa sám vyčistiť, priplatíte si pár stoviek eur.

4. Fitnes náradie či doplnky

Frázy ako "od Nového roka začnem cvičiť" alebo "Od zajtra cvičím" poznáme všetci. Ak ale vaša partnerka má obľubu v cvičení, kúpte jej nejaké užitočné fitnes náradie či doplnok stravy. Tento darček je veľmi praktický a cenovo nie príliš náročný. Napríklad švihadlo alebo fitnes gumu kúpite už od pár eur. Takýto druh prekvapenia pod stromčekom však môže žena pochopiť aj tak, že sa vám nepáči jej postava, takže nad tým treba dobre porozmýšľať.

5. Čítačka na elektronické knihy alebo tablet

Klasika, ktorú milujú muži aj ženy. Ak vaša partnerka ešte doma nedisponuje takou hračkou ako je elektronická čítačka knižiek alebo tablet, jej srdce určite zaplesá. Je to nákladnejší darček, no vydrží roky a je príjemným spoločníkom na cesty, dovolenky či len tak "na doma". Šikovný a rýchly tablet alebo čítačku kúpite už od 99 eur.

6. Smartfón

Venovať mobil alebo smartfón je dnes už takou klasikou. Pred Vianocami sa to len tak hemží ponukami od operátorov a e-shopov. Vyberajte s rozumom a kvôli smartfónu sa príliš nezadlžujte. V tejto kategórii suverénne vedie Apple iPhone s cenovkou od 400 eur.

7. Domáca pekáreň

Chlieb je najobľúbenejším pokrmom našich starých rodičov a domáce pekárne sú čoraz viac obľúbenejšie. Poviete si, že je to skôr darček pre celú rodinu, no práve dámy sa v pečení chleba vyžívajú. Kvalitná domáca pekáreň, ktorá pripraví viac druhov chleba, uvarí džem a pomôže s prípravou tort a kysnutého cesta vyjde približne na 100 eur.

8. Starostlivosť o telo

Kozmetika akéhokoľvek druhu je stávkou na istotu. O to viac, ak viete, čo má partnerka rada. Ženy si skrátka na dobrú kozmetiku potrpia a nikdy jej nie je dosť. Vyberajte podľa preferencii a predošlých produktov, sady kozmetiky vás vyjdú v závislosti od značky na desiatky eur, luxusnejšie aj stovky.

9. Kuchynský robot

Kuchynské roboty sú výborným spoločníkom milovaných žien v kuchyni. Dokážu uľahčiť či urýchliť prácu, aby sa vám vaša drahá mohla viac venovať. Dobrý a značkový robotický pomocník do kuchyne kúpite už od 100 eur.

10. Sušička

Sušička prádla je praktický spotrebič do každej domácnosti, kde sa často perie a potrebuje sa šetriť čas so schnutím bielizne. Ak je vo vašej domácnosti starostlivosť o prádlo výsadou ženy, potom jej sušička urobí obrovskú radosť. Uľahčuje prácu. Spoľahlivú sušičku kúpite zhruba od 500 eur.

Anketa

Tešíte sa už na Vianoce?

Redakcia

Autor článku Redakcia

Internetový denník Peniaze.sk momentálne patrí medzi najnavštevovanejšie ekonomické weby. Svojim užívateľom ponúka články z rôznych oblastí osobných financií, praktické rady, komentáre, užitočné kalkulačky, politické témy,... Ďalšie články autora.

Investujte so Saxo lacnejšie

Zistite viac

Využite nižšie poplatky za US akcie - 0,08 %, min. 1 USD, s menovou konverziou 0,25 % a bez minimálneho vkladu.

Advertisement

Daňové priznanie v predĺženom termine online

Kompletné daňové priznanie online za 15 minút a 19,90 eur. Pre našich čitateľov exkluzívna zľava 10%.

DníHodínMinútSekúnd
Nechcem sa stresovaťZľavový kód: PENIAZE10

Ak chcete riešiť dane po starom, máme pre vás inteligentné formuláre.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

+2
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Toto ste už čítali?

Trh s nehnuteľnosťami hlási novinky: Čo sa mení?

11. 4. 2024 | Redakcia

Trh s nehnuteľnosťami hlási novinky: Čo sa mení?

Ceny nehnuteľností sa znižujú. Z maxím, na ktoré sa vyšplhali koncom roka 2022, klesali počas celého minulého roka. Aj keď sú ceny za byty čoraz nižšie, prasknutie realitnej bubliny... celý článok

Máte natankované? Ceny benzínu a nafty pôjdu nahor

2. 4. 2024 | Marek Mittaš

Máte natankované? Ceny benzínu a nafty pôjdu nahor

Na rozdiel od roku 2022, keď sa ceny pohonných hmôt výrazne menili, si v posledných mesiacoch udržali konštantnú hodnotu. Najnovšie informácie zo sveta a z finančných trhov však naznačujú,... celý článok

Kto vyhrá voľby podľa stávkových kancelárií a prieskumov?

31. 3. 2024 | PR článok

Kto vyhrá voľby podľa stávkových kancelárií a prieskumov?

Druhé kolo prezidentských volieb sa nezadržateľne blíži a už čoskoro sa dozvieme meno nástupcu Zuzany Čaputovej v prezidentskom úrade. O tom, ako sú rozdané karty, nás tradične informujú... celý článok

Služby katastra budú drahšie: Čo sa oplatí stihnúť do apríla?

28. 3. 2024 | Marek Mittaš

Služby katastra budú drahšie: Čo sa oplatí stihnúť do apríla?

Minulý rok vláda informovala o tom, že v štátnom rozpočte chýbajú peniaze. Tento problém vyriešila tzv. konsolidačným balíčkom, ktorého súčasťou boli rôzne zmeny. Niektoré z nich začali... celý článok

Najbohatší ľudia v roku 2023

21. 3. 2024 | Marek Mittaš

Najbohatší ľudia v roku 2023

Rebríček najbohatších ľudí za rok 2023 príliš neprekvapil. Prvú desiatku obsadili stálice ako Elon Musk, Jeff Bezos či Warren Buffett, pričom úplne prvé miesto si uchmatol Francúz Bernard... celý článok