Orange predstavil nové paušály. Predbehol reguláciu na roaming

Roland Regely | rubrika: Článok | 29. 5. 2017
15. júna 2017 začne platiť európska regulácia roamingu a Orange predstavil nové programy Go, ktorými chce zjednodušiť volanie či dátovanie najmä v EÚ.
Orange predstavil nové paušály. Predbehol reguláciu na roaming

Zdroj: Shutterstock

Odpoveď zo strany operátorov na nariadenie EÚ o bezplatnom roamingu v Európe na seba nenechala dlho čakať. Orange ako prvý zrušil všetky doterajšie paušály a nahradil ich programami Go. Netrvalo však dlho a operátor pre kritiku vrátil späť do ponuky všetky pôvodné mesačné paušály.

Roaming podľa nových pravidiel už o pár týždňov

Už o pár týždňov, presne 15. júna 2017, začne platiť európska regulácia roamingu. Orange dnes predstavil nové programy Go, ktorými chce zjednodušiť volanie či dátovanie najmä v EÚ.

  • Prečítajte si viac: Roaming v EÚ od polovice júna končí

S novými Go paušálmi Orange predbieha reguláciu

Nová rodina Go paušálov ponúka bohatšie balíky mobilných služieb od 5 eur mesačne. S Go paušálmi môžu zákazníci Orangeu telefonovať a posielať správy rovnako v krajinách Európskej únie, ako aj na Slovensku, a teda už nejaký čas predtým, ako do platnosti vstupuje roamingová regulácia. Všetky programy, vrátane najnižších, obsahujú voľné minúty pre volania v rámci Slovenska, do Európskej únie aj z Európskej únie. "Sme radi, že našim zákazníkom dokážeme s mesačným predstihom ponúknuť paušály, ktoré nielenže zohľadňujú aktuálnu európsku reguláciu roamingu, ale im ponúkame taký obsah balíkov, ktorý je pre nich relevantný a užitočný. S novými Go paušálmi sa zákazníci môžu v komunikácii cítiť úplne slobodne a navyše, v kombinácii s Navzájom zadarmo ide o takú výhodnú ponuku, akú zákazníci na trhu nenájdu," povedala Zuzana Nemečková, riaditeľka komerčného úseku Orangeu.

Dát menej, dajú sa dokúpiť

Samozrejmou súčasťou všetkých paušálov s mesačným poplatkom nad 20 eur je dátový balíček. Ten obsahuje 100 MB univerzálnych dát využiteľných či už doma alebo v EÚ a taktiež bonusové dáta až do objemu 10 GB, ktoré zákazník tiež môže využiť doma alebo aj v EÚ s regulovaným roamingovým príplatkom. Atraktívnou novinkou je možnosť navýšiť si dátový balíček o 100 MB za 1 euro, 500 MB alebo 1 GB za 3 eurá. Dokupované dáta pri všetkých paušáloch môžu zákazníci využívať nielen doma, ale aj v celej EÚ bez roamingového príplatku.

Čo obsahujú nové paušál od 5 do 15 eur

Zákazníci, ktorí mobilný telefón využívajú prioritne na volania, majú po novom k dispozícii paušály začínajúce na cene 5 eur mesačne. Konkrétne paušál Go 5 € ponúka 50 voľných minút a neobmedzené volania jednému blízkemu v Orangei.

S paušálom Go 10 € získajú zákazníci dvojnásobne vyšší počet voľných minút a možnosť nekonečných volaní na 3 čísla v sieti Orange za poplatok 10 eur mesačne. Pri tomto paušále majú zákazníci navyše možnosť si viacnásobne dokúpiť 100 MB dát využiteľných v SR, ako aj v EÚ za 1 euro.

Za rovnakých podmienok si môžu zákazníci dokúpiť dáta aj k paušálu Go 15 €, ktorý obsahuje 150 voľných minút a nekonečné volania na 5 čísel v Orangei.

Optimálna ponuka s atraktívnym objemom dát

Pre nenáročné surfovanie v mobile a dostatok voľných minút nájdu zákazníc v paušáloch od 20 eur mesačne. S Go 20 € zákazníci získajú 200 voľných minút do všetkých sietí vrátane EÚ a nekonečné volania na 5 čísel svojich blízkych v Orangei. Paušál obsahuje okrem 100 MB univerzálnych dát využiteľných v EÚ aj v SR aj 500 MB bonusových dát. Po ich prečerpaní si zákazníci môžu dáta automaticky navyšovať o 500 MB za 3 eurá.

Go 25 € poskytuje nekonečné volania v sieti Orange a až 250 voľných minút na volania do všetkých sietí či už v SR alebo v rámci EÚ. Go 25 € okrem volaní obsahuje aj porciu bonusových dát - 1 GB. V prípade ich prečerpania môžu zákazníci využiť automatické navýšenie. Za 3 eurá získajú ďalší 1 GB dát s možnosťou ich využitia či už v SR alebo v EÚ.

Najdrahší paušál vyjde na 65 eur

Všetky paušály s mesačným poplatkom od 30 eur obsahujú nekonečné volania do všetkých sietí v rámci Slovenska a takisto v rámci Európskej únie. Samozrejmosťou sú bohaté dátové balíčky. Paušál Go 30 € navyše ponúka 500 voľných minút platných pre hovory do všetkých sietí zo Slovenska do EÚ, USA a Kanady a 2 GB bonusových dát.

Pre skutočne náročných zákazníkov, ktorí chcú mať všetky služby v jednom balíku a bez obmedzení, pripravil Orange dva komplexné programy za 40 a 65 eur mesačne. Go 40 € prináša okrem vyššie spomínaných neobmedzených volaní aj 1000 voľných minút na volania zo Slovenska do EÚ, 6 GB bonusových dát a neobmedzené SMS správy v rámci Slovenska a EÚ. Absolútnou špičkou je paušál Go 65 €, s ktorým sa zákazník nemusí obmedzovať absolútne v ničom. Ponúka neobmedzené volania doma aj v zahraničí, neobmedzené množstvo SMS správ a úžasných 10 GB bonusových dát.

Málo dát v paušáli? Za 1GB zaplatíte 3 eurá

Pokiaľ zákazníkom nestačia dáta obsiahnuté v paušály, môžu si kedykoľvek dokúpiť Internet v mobile 1 GB dát za 3 € alebo si môžu objednať automatické zvýšenie objemu dát o 1 GB za 3 €. Tieto dáta sú využiteľné ako na Slovensku, tak aj v EÚ bez akéhokoľvek príplatku.

SMS balík od 1 eura mesačne

Pokiaľ zákazníci nechcú platiť za jednu SMS 6 centov, môžu si svoje Go paušály vylepšiť niektorým z SMS balíkov. Na výber majú Nekonečný balík SMS/MMS do všetkých sietí v SR aj EÚ za 2 € mesačne alebo Balík 100 správ do všetkých sietí v SR aj EÚ za 1 € mesačne.

Roland Regely

Autor článku Roland Regely

Problematika, ktorou sa zaoberá v článkoch je široká a postihuje väčšinu oblastí ekonomického života jednotlivca alebo skupiny. V jeho článkoch nájdete zaujímavé postrehy, ktoré sa týkajú dôchodkov, dopravy alebo bežného... Ďalšie články autora.

Investujte so Saxo lacnejšie

Zistite viac

Využite nižšie poplatky za US akcie - 0,08 %, min. 1 USD, s menovou konverziou 0,25 % a bez minimálneho vkladu.

Advertisement

Daňové priznanie v predĺženom termine online

Kompletné daňové priznanie online za 15 minút a 19,90 eur. Pre našich čitateľov exkluzívna zľava 10%.

DníHodínMinútSekúnd
Nechcem sa stresovaťZľavový kód: PENIAZE10

Ak chcete riešiť dane po starom, máme pre vás inteligentné formuláre.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

0
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Toto ste už čítali?

Trh s nehnuteľnosťami hlási novinky: Čo sa mení?

11. 4. 2024 | Redakcia

Trh s nehnuteľnosťami hlási novinky: Čo sa mení?

Ceny nehnuteľností sa znižujú. Z maxím, na ktoré sa vyšplhali koncom roka 2022, klesali počas celého minulého roka. Aj keď sú ceny za byty čoraz nižšie, prasknutie realitnej bubliny... celý článok

Máte natankované? Ceny benzínu a nafty pôjdu nahor

2. 4. 2024 | Marek Mittaš

Máte natankované? Ceny benzínu a nafty pôjdu nahor

Na rozdiel od roku 2022, keď sa ceny pohonných hmôt výrazne menili, si v posledných mesiacoch udržali konštantnú hodnotu. Najnovšie informácie zo sveta a z finančných trhov však naznačujú,... celý článok

Kto vyhrá voľby podľa stávkových kancelárií a prieskumov?

31. 3. 2024 | PR článok

Kto vyhrá voľby podľa stávkových kancelárií a prieskumov?

Druhé kolo prezidentských volieb sa nezadržateľne blíži a už čoskoro sa dozvieme meno nástupcu Zuzany Čaputovej v prezidentskom úrade. O tom, ako sú rozdané karty, nás tradične informujú... celý článok

Služby katastra budú drahšie: Čo sa oplatí stihnúť do apríla?

28. 3. 2024 | Marek Mittaš

Služby katastra budú drahšie: Čo sa oplatí stihnúť do apríla?

Minulý rok vláda informovala o tom, že v štátnom rozpočte chýbajú peniaze. Tento problém vyriešila tzv. konsolidačným balíčkom, ktorého súčasťou boli rôzne zmeny. Niektoré z nich začali... celý článok

Najbohatší ľudia v roku 2023

21. 3. 2024 | Marek Mittaš

Najbohatší ľudia v roku 2023

Rebríček najbohatších ľudí za rok 2023 príliš neprekvapil. Prvú desiatku obsadili stálice ako Elon Musk, Jeff Bezos či Warren Buffett, pričom úplne prvé miesto si uchmatol Francúz Bernard... celý článok