Mastercard expanduje: otvára letiskový salónik a kancelárie v Bratislave

Roland Regely | rubrika: Článok | 13. 7. 2018
Držitelia prémiových kariet budú môcť využiť komfort, ktorý poznajú zo zahraničia. Mastercard posilňuje svoju prítomnosť na Slovensku. Spoločnosť otvorila na letisku Bratislava biznis salónik a v hlavnom meste pribudnú aj Mastercard kancelárie.
Mastercard expanduje: otvára letiskový salónik a kancelárie v Bratislave

Zdroj: Shutterstock

Letisko Bratislava sa od prvého júna pridáva na zoznam adries prestížnych letiskových salónikov. Mastercard v spolupráci s bratislavským Letiskom M. R. Štefánika otvoril nový biznis salónik Mastercard Caproni Lounge pre všetkých držiteľov prémiových kariet Mastercard. Mastercard tak svojim klientom prináša komfort aj potrebné súkromie na chvíle odpočinku, občerstvenia alebo vybavenia pracovných povinností pred odletom.

Nový salónik Mastercard Caproni Lounge je situovaný na druhom poschodí odletového terminálu bratislavského letiska s výhľadom na historickú repliku lietadla Caproni Ca.33, po ktorom je aj pomenovaný. Otvorený je denne od 5. h do 21.30 hod. pre všetkých držiteľov kariet Mastercard World Elite, World, Business, Platinum, Mastercard Commercial Cards a kariet Gold, vydaných slovenskou bankou. Bezplatný vstup doň zároveň majú všetci cestujúci v biznis triede využívajúci lety spoločností flydubai, Georgian Airways a iné.

„Salóniky Mastercard Lounge sú vďaka ich kvalite medzi držiteľmi našich kariet veľmi obľúbené. Aj nový salónik na bratislavskom letisku prinesie cestujúcim komfort, zázemie a služby, ktoré očakávajú a sú na ne zvyknutí zo sveta. Bratislava je moderné a progresívne mesto, preto je samozrejmé, že aj v Mastercard pracujeme na tom, aby sa stále viac približovala ostatným svetovým metropolám,“ uviedol Miroslav Lukeš, generálny riaditeľ Mastercard pre Slovensko, Českú republiku a Rakúsko.

Odporúčame:

Občerstvenie, internet, súkromie

Salónik Mastercard Caproni Lounge ponúka bezplatne cestujúcim a obchodným cestujúcim k dispozícii SWP corner s počítačovým vybavením, internetové pripojenie, TV či výber z medzinárodnej a domácej dennej tlače. K dispozícii je bohatá ponuka občerstvenia, alkoholických a nealkoholických nápojov.

„Vďaka spolupráci so spoločnosťou Mastercard bude mať prístup do biznis salónika oveľa širší okruh cestujúcich. Samozrejme, bude prístupný aj cestujúcim v ekonomickej triede, ktorí si doň môžu zakúpiť vstup. Veľmi nás teší, že vďaka spolupráci s Mastercard môžeme obchodným cestujúcim ponúknuť také služby, aké poznajú z okolitých letísk vo Viedni, Budapešti či Prahe,“ povedal predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika Jozef Pojedinec.

Salónik vyniká hlavne moderným dizajnom a držiteľom kariet Mastercard prináša vysoký komfort. Odlietavajúcim cestujúcim zároveň poskytuje potrebné súkromie. Ponúka tak spríjemnenie cesty po  hektických prípravách na odlet, spolu s unikátnym výhľadom na odletovú halu a na historické lietadlo.

Letisko M. R. Štefánika je najväčším letiskom v Slovenskej republike. Nachádza sa 9 km od centra hlavného mesta Bratislavy, v mestskej časti Bratislava-Ružinov. Ročne vybaví letisko spolu na prílete a odlete približne 2 milióny cestujúcich, odbaví viac ako 26 000 ton leteckého nákladu a zaznamená viac ako 27 000 pohybov lietadiel.

Mastercard otvorí kancelárie v OC Eurovea

Kancelárie v hlavnom meste umožnia Mastercard oveľa flexibilnejšie reagovať na rozvíjajúci sa slovenský trh a zamestnancom spoločnosti poskytnú komplexnú podporu, podobne ako v ostatných krajinách Európy i sveta. Nachádzajú sa v kancelárskej časti obchodného centra Eurovea.

Mastercard v októbri minulého roka podpísal s Úradom podpredsedu vlády pre investície a informatizáciu Memorandum o spolupráci. Jeho cieľom je spolupráca slovenskej vlády a Mastercard v oblasti rozvoja technologických inovácií vo verejnom sektore, rozvoj tzv. Smart Cities a podpora v oblasti e-commerce či ochrany dát a cybersecurity vo vzťahu k platbám. Súčasťou Memoranda je tiež  podpora slovenských technologických firiem a začínajúcich podnikov, ale zameria sa tiež na prácu s marginalizovanými komunitami a menej rozvinutými regiónmi. Nové kancelárske priestory Mastercard takto podporia ešte efektívnejšiu spoluprácu s miestnymi inštitúciami, organizáciami, klientmi a partnermi na Slovensku.

Foto: Mastercard

Roland Regely

Autor článku Roland Regely

Problematika, ktorou sa zaoberá v článkoch je široká a postihuje väčšinu oblastí ekonomického života jednotlivca alebo skupiny. V jeho článkoch nájdete zaujímavé postrehy, ktoré sa týkajú dôchodkov, dopravy alebo bežného... Ďalšie články autora.

Investujte so Saxo lacnejšie

Zistite viac

Využite nižšie poplatky za US akcie - 0,08 %, min. 1 USD, s menovou konverziou 0,25 % a bez minimálneho vkladu.

Advertisement

Daňové priznanie online

Kompletné daňové priznanie online za 15 minút a 19,90 eur.

DníHodínMinútSekúnd

Pokiaľ chcete riešiť dane po stare, máme pre vás chytré formuláre.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

+5
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Toto ste už čítali?

Služby katastra budú drahšie: Čo sa oplatí stihnúť do apríla?

28. 3. 2024 | Marek Mittaš

Služby katastra budú drahšie: Čo sa oplatí stihnúť do apríla?

Minulý rok vláda informovala o tom, že v štátnom rozpočte chýbajú peniaze. Tento problém vyriešila tzv. konsolidačným balíčkom, ktorého súčasťou boli rôzne zmeny. Niektoré z nich začali... celý článok

Najbohatší ľudia v roku 2023

21. 3. 2024 | Marek Mittaš

Najbohatší ľudia v roku 2023

Rebríček najbohatších ľudí za rok 2023 príliš neprekvapil. Prvú desiatku obsadili stálice ako Elon Musk, Jeff Bezos či Warren Buffett, pričom úplne prvé miesto si uchmatol Francúz Bernard... celý článok

Žijeme na dlh: Ako je svet zadlžený a aké sú riešenia?

7. 3. 2024 | Marek Mittaš

Žijeme na dlh: Ako je svet zadlžený a aké sú riešenia?

Keď hovoríme o dlhoch, obvykle spomíname ten, ktorý má naša krajina. Pravdou však je, že nie sme jediní, ktorí musia niečo splácať. V skutočnosti je celý svet zadlžený, pričom suma... celý článok

Dobré správy na začiatok roka: Slováci sú bohatší. Kde leží najviac peňazí?

17. 1. 2024 | Redakcia

Dobré správy na začiatok roka: Slováci sú bohatší. Kde leží najviac peňazí?

Podľa najnovších štatistík sa majetok Slovákov zvýšil až trojnásobne, napriek tomu, že patríme medzi investične konzervatívne krajiny. Kde sa nachádza väčšina našich úspor a aké chyby... celý článok

Čo sa všetko mení v roku 2024 pre bežných ľudí?

10. 1. 2024 | Redakcia

Čo sa všetko mení v roku 2024 pre bežných ľudí?

S príchodom nového roka zvyčajne prichádza viacero noviniek spojených s minimálnou mzdou, daňami a rôznymi dávkami. Ako bude vyzerať rok 2024 v číslach a čo všetko sa zmení? Pripravili... celý článok